Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe toezichthouders Vitalis WoonZorg Groep

Mark van Dorresteijn
Guido Dierick is per 1 mei 2013 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Vitalis WoonZorg Groep te Eindhoven. Hij volgt daarmee Peter Mangelmans op die statutair aftreedt. Luc de Witte treedt per 1 januari 2013 toe tot de raad van toezicht.
Guido Dierick
Guido Dierick - Foto: Vitalis WoonZorg Groep

Dierick is Executive Vice-President & General Counsel en Country Manager Netherlands bij NXP Semiconductors.

Luc de Witte

Daarnaast is Luc de Witte met ingang van 1 januari 2013 benoemd tot lid raad van toezicht. Hij krijgt binnen het toezicht het aandachtsgebied innovatie en ontwikkeling in de ouderenzorg.  Luc de Witte is lector Technologie in de Zorg aan de hogeschool Zuyd, bijzonder hoogleraar Technologie in de Zorg aan de Universiteit Maastricht, en projectleider van een aantal onderzoek- en innovatieprojecten.

Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis WoonZorg Groep in Eindhoven wil in de Zuid-Nederlandse seniorenmarkt een koppositie innemen en vooral vernieuwen in zorg- en welzijnsconcepten en zorgtechnologie.

In de afgelopen veertig jaar is de zorggroep uitgegroeid van een traditionele aanbieder van verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg in Eindhoven met 500 medewerkers tot een woonzorggroep in Zuid-Nederland met 2.500 medewerkers die samen met 1.100 vrijwilligers inhoud geven aan zorg, wonen, behandeling en dienstverlening. De stichtingen werken met een jaarbudget meer dan 130 miljoen euro, hebben een balanstotaal van circa 365 miljoen euro.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.