Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

NZa bemiddelt bij ruzies inkoop wijkverpleging

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
NZa-voorzitter Marian Kaljouw werpt zich op als bemiddelaar in de conflicten die er in het land zijn omtrent de zorginkoop wijkverpleging.
NZa bemiddelt bij ruzies inkoop wijkverpleging
Foto: stockxchng

Zij vertelt dit in een interview

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. De NZA gaat bemiddelen?
   Ben ik benieuwd wat dat gaat opleveren.
   De Z in NZA staat in de praktijk niet Zorg maar Ziektekostenverzekeraar?
   Die gestrekte benenhouding bij hulpverleners is een REACTIE op alle zorgverzekeraars die er eigenlijk altijd met gestrekte benen in gaan( of je achteraf als niemand kijkt alsnog een dreun geven) en dit winnen omdat zij veel meer geld en dure juristen hebben. Hulpverleners willen hulp verlenen best kritisch zijn( of dit leren) hoeveel zorg is genoeg. Nu is een kleine 50% tijd administratietijd( alles opgeteld) en daar baal ik dagelijks van dus die irritatie zit nu op 100%

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.