Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties8

Olof Suttorp Zorgmanager van het jaar 2013

Mark van Dorresteijn
Olof Suttorp, bestuursvoorzitter van het Amphia Ziekenhuis in Breda en Oosterhout is gekozen tot Zorgmanager van het Jaar 2013. Hij volgt bestuursvoorzitter Rob Dillmann van het Zaans Medisch Centrum op.
Olof Suttorp
Olof Suttorp - Foto: Koos Groenewold
Premium

De uitslag is donderdag bekendgemaakt

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  8 REACTIES

  1. Het verbaast me , het is nu 18 mei 2013 , maar waar blijven de reacties van de medewerkers/ managers/ medici /verpleegkundigen ; etc. op de prestaties van hun Grote Leider van het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout ?

  2. Lees alle reacties
  3. leuk hoor, je doet gewoon je werk. wordt daarvoor overbetaald en dan blijkt dat je ook nog een prijs verdient wanwege je altrusime… ik zou het ook bijna niet kunnen geloven als het mij ‘overkwam’.
   geef de orgisinatoren en andere betrokkenen van dit congres meteen een Oscar voor hun acteer werk!

  4. Een beetje flauw: de prestatie is ook afhankelijk van de uitgangssituatie bij aantreden. In het land der blinden………… Het hele Amphia was er wellicht aan toe, en had nog slechts een kapitein nodig, een regisseur, een fluisteraar. Ik ben tegen prijzen, maar wanneer die dan toch geschonken wordt, dan aan de gehele organisatie. Want de winnaar zal ongetwijfeld gereageerd hebben van ‘ zonder al die medewerkers………, had ik nooit…………. Toch?

  5. , zorgpersoon , die zich daarin overigens niet hoeft te herkennen. Aangezien er geen feestje volgt , zal deze prijs de ZORG niet veel kosten . Nominaties en criteria zie ik vol verwachting tegemoet. Overigens ben ik van mening dat deze minister maar eens een prioriteit moet maken van belangen-ONTstrengeling.

  6. Tja tismewat. Geweldig . Gefeliciteerd…..maarrrr.. 3 genomineerden ?? Hoeveel aanmeldingen ?? Wat waren de nominatiecriteria en door wie opgesteld en ook nog getoetst ? ? ? Waaraan hebben 2 en 3 niet voldaan of fout gedaan .. ? Leuk is altijd dat mensen die niets DIRECT met de ZORG van doen ( willen) hebben , zo’n prijs krijgen. ? ? Door wie is dit feestje eigenlijk ….betaald….en ten laste van……., voor hoeveel …..? ? Wanneer komen er eens prijzen voor de BESTE …..gynecoloog, chirurg, neuroloog, huisarts, verpleegkundige…..enz.. enz… ? Nogmaals gefeliciteerd……………? Te overwegen valt veeleer een prijs voor de slechtst presterend , meest graaiende overbetaalde

  7. Op de eerste plaats feliciteer ik Olof Suttorp van Harte met de verdiende Prijs ‘ ZorgManager van het jaar 2013 ‘. Ik ken Olof al jaren als een man , die voor de Kwaliteit van Zorg staat met een heldere Visie en een lange termijn denker op de Gezondheidszorg. Olof , ga zo door op de ingeslagen weg en veel succes met de Nieuwbouw op de Molengracht/Breda. William D. ( Bill) Hermsen. Gepensioneerd oud medewerker van het Amphia Ziekenhuis.Breda.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.