Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Olof Suttorp Zorgmanager van het jaar 2013

Olof Suttorp, bestuursvoorzitter van het Amphia Ziekenhuis in Breda en Oosterhout is gekozen tot Zorgmanager van het Jaar 2013. Hij volgt bestuursvoorzitter Rob Dillmann van het Zaans Medisch Centrum op.
Olof Suttorp
Olof Suttorp - Foto: Koos Groenewold

De uitslag is donderdag bekendgemaakt door juryvoorzitter André Rouvoet tijdens een congres van vakblad Zorgvisie in Breukelen.

Nieuwe koers

Suttorp was een van de drie genomineerden voor de prijs van de Zorgmanager van het Jaar. De andere kandidaten waren Thea Heeren, bestuursvoorzitter van GGz Centraal uit Amersfoort en Wim Kos, bestuursvoorzitter van gehandicapteninstelling ASVZ  uit Sliedrecht. Suttorp ontvangt de prijs omdat hij zich de afgelopen jaren op vele fronten actief heeft ingezet om een nieuwe koers voor zijn organisatie uit te zetten. ‘Hij heeft een fusieorganisatie die samenhing als los zand veranderd in een organisatie met één gezicht. En hij

8
126

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.