Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

‘Open House of Europees aanbesteden? Een non-discussie’

Minister Hugo de Jonge wil af van 'Open House' aanbesteden. Dat liet hij weten tijdens een plenair debat over de tekorten in de jeugdzorg. Tim Robbe, advocaat en adviseur gespecialiseerd in inkoop en aanbesteding, noemt dit een non-discussie.
Tim Robbe
Tim Robbe: ‘In feite is de aanbestedingsplicht een markt-ideologie die is verstopt in wetgeving.’

De Jonge wil afspraken maken over

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Open House of Europese aanbesteding van zorgbudgetten.De opmerking Tim Robbe om Europese aanbesteding voor zorgbudgetten vooral te handhaven, is puur vervuiling en belasting voor het Nederlandse zorgbestel en de inwoners van Nederland. Dat Nederland al zover is dat de EU bijna alles bepaalt over aanbesteding, ook voor het zorgbestel is afschuwelijk. De Minister VWS moet vasthouden aan zijn voornemen om het Nederlandse zorgbestel inclusief de aanbestedingen voor te behouden aan Nederland. Nog beter om aanbesteding is z’n geheel af te schaffen, De opmerking van Tim moet de prullenbak in. Het is gebaseerd op eigen en beroeps gewin en opdrijving van de zorgkosten voor de inwoners van Nederland!!!!!!!!!!!!

   • Ehmmm… Ik zeg helemaal niet dat we Europese aanbesteding van zorgbudgetten moeten handhaven. Integendeel. Dat is het gevolg van wat de minister zegt omdat die weet dat hij die aanbestedingsplicht niet zomaar krijgt afgeschaft. Meneer of mevrouw “He kan Beter!”, beter lezen.

    • Kon ook al niet anders. Die Robbe weet echt wel waarover het gaat als zorg in het geding is. Hij zegt het allemaal wat ‘in vergadertaal’, maar ook dát heeft ongetwijfeld een goede reden. De juiste mensen moeten aan het denken gebracht worden. En dat zijn functionarissen die voornamelijk achter bureaus ‘wonen’…

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.