Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Overname Psydon door Riethorst waarborgt ggz-zorg doven

GGZ-centrum voor slechthorenden en doven De Riethorst (Ede) neemt Psydon in Amsterdam over. Daarmee is psychiatrische behandeling in de regio Noord-Holland en Flevoland gewaarborgd.
Overname Psydon door Riethorst waarborgt ggz-zorg doven

De Riethorst is onderdeel van Pro Persona in Ede. Per 1 april heeft het ggz-centrum voor doven en slechthorenden Psydon over. Psydon is onderdeel van ggz-instelling Arkin en is gevestigd in Amsterdam. Met de overname van Psydon door een grote instelling als Pro Persona blijft de psychiatrische behandeling en verslavingsbehandeling voor slechthorenden en doven in de regio Noord-Holland en Flevoland gewaarborgd.

Riethorst

Al in 2010 zijn De Riethorst en Psydon een inhoudelijke samenwerking aangegaan om behandelingen gezamenlijk aan te bieden en kennis bij elkaar te brengen. Pro Persona wil met de overname de behandeling van slechthorenden en doven versterken en uitbreiden. De naam Psydon blijft gehandhaafd in Amsterdam. (Zorgvisie – Carolien Stam / Beeld © ANP Roos Koolen )

Lees meer:

Ziekenhuis Gelderse Vallei verbetert zorg doven

Ggz wil aparte klachtencommissie

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.