Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Parnassia lanceert ‘Funda’ voor zorgvastgoed

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, ouderenzorg en ggz.
Steeds meer zorginstellingen zitten opgescheept met boventallige gebouwen. Met de website ZOGO.nl wil de Parnassia Groep een landelijk platform creëren voor vraag en aanbod van zorgvastgoed.
Parnassia lanceert 'Funda' voor zorgvastgoed

Leegstand is een steeds groter probleem

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  5 REACTIES

  1. Eerlijk gezegd zie ik geen aanleiding waarom Parnassia zelf aan zo’n platform zou moeten meewerken. Juist de makelaars die hieraan tenslotte ook mogen verdienen behoren de markt te volgen en te dienen door zelf met dit initiatief te komen. Nu ze dit kennelijk niet eerder hebben gedaan kan ook op dit moment slechts worden vastgesteld dat de makelaarswereld nog te verdeeld is.
   Echter beheer van onroerend goed is géén zorgtaak!

  2. Lees alle reacties
  3. interessant om te lezen. Ben het ook wel eens met PETERB maar ik lees het anders na goed op ZOGO gekeken te hebben. Parnassia is geen vastgoedbemiddelaar maar biedt een platform. Dit in samenwerking met een bemiddelaar/adviseur zoals ik het lees. Slimme zet, is mijns inziens ook een ontbrekende schakel. Ga kijken of ik er gebruik van kan gaan maken.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.