Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Paul Jansen versterkt bestuur Vincent van Gogh

Mark van Dorresteijn
Paul Jansen is op interimbasis toegetreden tot de raad van bestuur van ggz-instelling Vincent van Gogh in Venray. Hij vervangt de vertrokken bestuurder Geert Derks.
Paul Jansen versterkt bestuur Vincent van Gogh

Bij de ggz-instelling was een bestuurscrisis gaande waarna Geert Derks ontslagen werd. Zodoende bleef Jolande Tijhuis over als voorzitter van de instelling. Jansen komt het bestuur versterken om de problemen binnen de instelling op te lossen.

De raad van toezicht heeft er bewust voor gekozen om de vacature snel en tijdelijk op te vullen. Jansen gaat de rol de komende anderhalf jaar vervullen. Hiervoor was Jansen adviseur en als interim manager actief in ziekenhuizen en bij ggz-instellingen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Bestuurscrisis gaande bij Vincent van Gogh

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. 1 1/2 jaar interrimmangement, wat gaat dat kosten?. Wanneer wordt dit soort informatie nu eens vergezeld van financiele informatie c.q. de kosten? Het wantrouwen wordt dus meteen weer in stand gehouden. Of moeten we 2 jaar wachten op het jaarverslag van 2011. Goede opmerking hr. van der Pol! Zorgvisie, geef dit soort informatie nu ook eens en jaag er achteraan. Elsevier weekblad kan het wel! Ga daar dan maar eens in de leer.

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.