Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul van Rooij nieuwe directeur GGZ Nederland

Het bestuur van GGZ Nederland heeft Paul van Rooij benoemd als nieuwe directeur van het bureau van GGZ Nederland. Van Rooij zal op 1 januari in deze functie beginnen. Hij volgt Jos de Beer op die eind dit jaar zijn functie neerlegt.
Paul van Rooij nieuwe directeur GGZ Nederland

Paul van Rooij (45) werkt sinds 2000 bij Zorgverzekeraars Nederland, de laatste twee jaar als adjunct-directeur Zorg. Daarvoor heeft hij in verschillende functies ervaring opgedaan in de zorgsector. Hij begon als beleidsmedewerker in het voormalige Maria Ziekenhuis in Tilburg en heeft bij de NZi (later Prismant) gewerkt als onderzoeker en consultant op het gebied van kostprijzen, automatisering, beleid, strategie en financiering.

Ervaring

Het bestuur van GGZ Nederland schrijft verheugd te zijn over de benoeming van Van Rooij. “Hij heeft brede ervaring op het gebied van zorgbeleid en kent van daaruit de ggz. Daarnaast is hij bekend met het reilen en zeilen van een brancheorganisatie in een dynamische omgeving.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ggz wil niet vanuit de AWBZ gefinancierd worden

NZa wil nieuwe bekostiging voor ggz

GGZ Nederland beraadt zich op acties tegen eigen bijdrage

Holland Venture investeert in private ggz

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 zijn weer gestart. Meer over de procedure..

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.