Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Peter van den Elzen nieuwe bestuurder de Bascule

De raad van commissarissen van de Bascule heeft de Peter van den Elzen per 1 november benoemd tot de nieuwe bestuurder van de Bascule.
Peter van den Elzen nieuwe bestuurder de Bascule

Van den Elzen vervult de vacature die is ontstaan na het vertrek van Harrie van Leeuwen. Mevrouw Siety de Jager, interim bestuurder, zal op korte termijn haar taken overdragen aan de nieuwe bestuurder en daarna afscheid nemen van de Bascule.De Bascule

De Bascule is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanuit diverse locaties in en rond Amsterdam wordt psychiatrische zorg verleend aan kinderen, jongeren en gezinnen.

 

Aangewezen persoon

In de persverklaring staat: ‘Van den Elzen heeft zijn sporen verdiend als bestuurder in de zorg, de universiteitswereld en het bedrijfsleven. Zijn opdracht is om de Bascule voor te bereiden op de transitie in de jeugdzorg. Vanwege zijn ervaring met het leiden van verandertrajecten, vindt de Raad van Commissarissen hem daarvoor de aangewezen persoon.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.