Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Peter van Lieshout wordt voorzitter toezicht Careyn

Mark van Dorresteijn
Peter van Lieshout is per 1 januari 2012 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van zorgorganisatie Careyn.
Peter van Lieshout wordt voorzitter toezicht Careyn

Van Lieshout is lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en hoogleraar Theorie van de Zorg aan de Universiteit Utrecht. Hij is voorzitter van de raad van toezicht Arkin en voorzitter raad van toezicht van het ROC Midden Nederland.

Linthorst

Verder is Marijke Linthorst per 1 januari 2012 benoemd tot lid van de raad van toezicht. Linthorst is lid van de Eerste Kamer voor de PvdA en is zelfstandig interim-beleidsadviseur, projectmanager op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en jeugdzorg.

Careyn

Careyn is een zorgconcern voor Verpleging, Verzorging en Thuiszorg, dat zorg levert in Zuid-Holland, Utrecht en Westelijk Noord Brabant. Careyn is vorig jaar gefuseerd met Zuwe Aveant. De organisatie heeft meer dan 15.000 medewerkers en levert zorg en andere diensten aan circa 100.000 klanten. Careyn brengt onder het model van ‘het Dorp’ de zorg dichter bij de gebruiker. Kleinschalig werken en de voordelen van schaalgrootte worden zo gecombineerd. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

1 REACTIE

  1. Hierbij wil ik Peter van Lieshout van Harte feliciteren met zijn benoeming tot Voorzitter van de RvT van Careyn. Ik ken Peter als Bestuurder van de Omroepvereniging VPRO . Peter is een man met Visie en veel Bestuurlijke ervaring. Veel succes en alvast de Beste Wensen voor het Nieuwe jaar en Gezondheid op 2012. Bill – een oud VPRO Ledenraadslid.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.