Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Philips en SpineMark gaan wereldwijd samenwerken

Annelies Vermeulen
Philips en Spinemark gaan samenwerken bij de ontwikkeling van gespecialiseerde zorgcentra voor wervelkolomaandoeningen. De eerste zorgcentra voor wervelkolomaandoeningen die uit deze overeenkomst voortkomen, zullen worden gebouwd in Nederland, Spanje en Turkije in het eerste kwartaal van 2011.
Philips en SpineMark gaan wereldwijd samenwerken

Als onderdeel van de overeenkomst draagt Philips bij vanuit zijn competenties op het gebied van gezondheidszorg, verlichting en ontwerp om te komen tot een geïntegreerde oplossing ter verbetering van de medische resultaten. Dit omvat geavanceerde beeldvormingsapparatuur, zoals MRI- en CT-scanners, IT-oplossingen voor zorgtoepassingen om de efficiëntie van de centra te verhogen en leermiddelen gericht op zorg bij wervelkolomaandoeningen.

Innovatieve oplossingen

Daarnaast zal Philips de centra uitrusten met innovatieve verlichtingsoplossingen die zorgen voor een stimulerende werkomgeving en verbetering van de productiviteit, evenals ontwerpoplossingen waarmee de werkstroom voor de medewerkers van de centra wordt gestroomlijnd. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Philips: Nederlander moet sneller naar dokter

NEC Philips en Telezorg komen met nieuw zorgconcept op de markt

Philips krijgt grote digitaliseringsopdracht Tergooiziekenhuizen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.