Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PinkRoccade komt met mobiel zorgverslag

Mario Gibbels
PinkRoccade Healthcare en IntraPhone gaan samenwerken waardoor PinkRoccade een nieuwe mobiele oplossing toevoegt aan haar Care Solution Suite (Caress) voor ouderenzorg- en thuiszorgorganisaties. Dit maakt registratie van gegevens mogelijk met behulp van een gewone telefoon.

Zorgverleners zijn steeds vaker onderweg en moeten dan kunnen beschikken over zorggegevens en hun persoonlijke planning. Ook is eenvoudige registratie van wat men heeft gedaan handig. Dit voorkomt registratie achteraf waardoor de snelheid en nauwkeurigheid van de registratie toeneemt.

In de nieuwe oplossing kunnen door middel van cijfercombinaties de gegevens worden verwerkt. Via spraakberichten kan verslag worden gedaan en kunnen berichten achter gelaten worden voor andere zorgverleners en mantelzorgers.

Zo ontstaat er een compleet zorgverslag. Dit moet de overdracht van cliënten tussen zorgverleners onderling vereenvoudigen. Daarnaast kunnen zorgverleners direct problemen en andere ongewenste situaties melden en managers snel sturen en ondersteunen. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.