Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Pleyade in rode cijfers na kwaliteitsproblemen

Mark van Dorresteijn
Zorgorganisatie Pleyade is in de rode cijfers gekomen nadat verpleeghuis Altenova onder verscherpt toezicht werd gesteld. Dat blijkt uit het jaarverslag van de Arnhemse zorgorganisatie.
Pleyade in rode cijfers na kwaliteitsproblemen
Premium

Het verscherpt toezicht, vakbondsacties en

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Leuk …1,6 miljoen public relationskosten ? ? ? binnenkort nog kosten voor reputatie-herstel-management ? ? ? is dit alles TEN KOSTE gegaan van de ECHTE ZORG ? ? Bezuinigen op incapabel en nietsnuttig management en aanhangende bureaucratie ? ? Gezond verstand en politiek ? ? contradictio in terminis ? ?

  2. Lees alle reacties
  3. Vreemd dat de negatieve publiciteit er niet voor gezorgd heeft dat de inkomsten van de AWBZ is afgenomen, zo blijkt uit de jaarcijfers. Sterker nog die is vergeleken met 2011 juist toegenomen, ook als je alleen kijkt naar inkomsten voor de verpleeghuizen. Dit is een duidelijk geval van de schuld bij een ander zoeken en niet kijken naar je eigen functioneren. Zeker als je in beschouwing neemt dat de negatieve publiciteit, op één petitie aanbieden na, allemaal plaatsvonden eind 2012 (november en december).

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.