Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Privacy en EPD: themabijeenkomst 15 september

Mario Gibbels
Drie bureaus die zorginstellingen adviseren geven hun tips en bieden een kosteloze, interactieve middag aan over hoe om te gaan met privacyvraagstukken in de zorg.

Mitopics, Comfort-IA en GGB Internetworking organiseren dit seminar om in informatie te voorzien over de recente privacyincidenten rond de invoering van het EPD. “Bezoekers krijgen tevens tips en een goed handvat voor het omgaan met het CBP”, zegt de organisatie. “Daarnaast is er royaal ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips, zodat er geleerd kan worden van collega’s.”

Onder andere de volgende vragen komen aan bod: Wat zijn de basiseisen voor het omgaan met persoonsgegevens? Hoe kunt u daar praktisch invulling aan geven? Welke bevoegdheden heeft het CBP wel en welke niet?

De bijeenkomst vindt op dinsdag 15 september plaats, van 15.00 tot 18.00 uur in Hotel Mitland te Utrecht en is bedoeld voor “ICT-managers, projectleiders, managers en bestuurders in de zorg die in aanraking komen c.q. verantwoordelijk zijn voor patiëntgegevens en privacy. De bijeenkomst is ook geschikt voor softwareleveranciers in de zorg.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.