Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PuntP gaat concurrentie aan met PsyQ

De Amsterdamse ggz-instelling Arkin introduceert PuntP als nieuw merk voor kortdurende, curatieve zorg. Dat meldt website psy.nl.
PuntP gaat concurrentie aan met PsyQ

In navolging van PsyQ heeft Arkin een aparte tak voor de kortdurende zorg opgezet. “Het is hetzelfde idee”, zegt woordvoerder Lucas Stassen tegen Psy. “Wij hebben het alleen in ons tempo gedaan.” PuntP biedt onderdak aan cliënten met enkelvoudige en complexe psychische en psychiatrische problemen. Arkin meldt verder dat er geen wachtlijsten zijn.

Andere merken

Naast PuntP kent Arkin aparte merken voor verslavingsproblemen Jellinek, voor eetstoornissen Novarum, voor langdurige zorg Mentrum en Roads voor sociale activering en reïntegratie. Daarnaast biedt de instelling psychoanalytische behandelingen, NPI, en psychiatrische zorg voor doven en slechthorenden, PsyDon. Nieuw is ook de naam voor de forensische en intensieve zorg, Inforsa. En uiteraard is er de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam voor acute zorg. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

GGZ Delfland beconcurreert PsyQ

Politie wil 24 uur steun van de ggz

Oudere ggz-medewerkers verliezen ontzieregelingen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.