Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Putters wil registratie kwaliteit zorgbestuurder

Mark van Dorresteijn
Kim Putters, hoogleraar aan het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit, heeft op 28 juni 2013 een plan gepresenteerd om zorgbestuurders verder te professionaliseren en op te nemen in een kwaliteitsregister. Het idee is bedacht door diverse partijen waaronder de NVZD, VWS en verschillende zorgbestuurders.
Putters wil registratie kwaliteit zorgbestuurder
Premium

Het plan behelst een accreditatiesysteem

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Weer een club die — los van een dikke zorg subsidie — een vette rekening bij de zorg gaat leggen; dat kost dus 2x geld.
   Je wordt horendol als je ziet hoeveel instanties we thans hebben in de zorg, welke zijn ontstaan om dat de instanties daarvoor GEEN ENE MOER DEDEN DAN HEEL VEEL GELD VANGEN.
   Begin nu niet het zoveelste wiel uit te vinden: voer met al die (veel en veels te vele instanties) VOORAL je zorgwerk uit zoals het hoort en houd je verre van het voortdurend graaien in de zorg zonder er iets voor te doen; werk preventief en efficient en vermijd verspillingen; daar heb je geen tijd voor als je weer deelneemt aan deze onzin die bedacht worden omdat veel lieden — door de crisis — hun geweldige inkomsten zien verminderen.
   ALLEMAAL LUCHT WAT ZE VERLOPEN.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.