Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Grote zorgen om gevolgen uitgestelde zorg

Redacteur Skipr, Zorgvisie en Qruxx
De kwaliteit van die zorg is tijdens de coronapandemie op peil gebleven, maar de opstellers van het IMPACT Report van de Stichting Kwaliteitsregistraties (SKR) maken zich wel zorgen over de eerste indicaties dat patiënten mogelijk zorg hebben vermeden en nu een aandoening hebben in een verder gevorderd stadium, bijvoorbeeld bij longkanker of melanomen. Ook zijn electieve ingrepen acuut geworden.
Post Operative Care Unit In Hospital
Foto: © Tyler Olson / stock.adobe.com
RAPPORT

Er is al veel geschreven

Premium

Wilt u dit rapport lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Met de voorlaatste zin van de voorlaatste alinea is iets misgegaan: “Ook nam de wachttijd tussen het eerste bezoek aan de polikliniek of de datum van de diagnose flink af.” Waartussen?
   Moet ‘of’ hier ‘en’ zijn (de wachttijd tussen eerste polikliniekbezoek EN diagnose) of gaat hier om de wachttijd van eerste bezoek of diagnose tot de echte start van de behandeling?

  2. Lees alle reacties
  3. De Zorg in het Rijnstate in Arnhem wijkt zeer goed af, door dat de Medicien verkeerde diagnoze weten te verlenen.
   Blijkt dat er een patient werd verwezen naar de afdeling Echoscopie waar de patient een echo liet maken van zijn rechter been, waar de uitslag kwam dat het geen Trombozebeen blijkt te zijn. Waar een Internist in opleiding de diagnoze wist te geven, bleek al snel dat de Co assistente neen verkeerde diagnose wist te verlenen en medicijn uitschreef voor Tromboze. Waar een paar dagen later de Oproep kwam van Rijnstate Velp waar ook de verkeerde diagnoze wist te verlenen. De persoon is kwaad bij Rijnstate Velp weg gelopen omdat Rijnstate Ziekenhuis zijn patienten liever zijn gaan dan komen

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.