Home Zoek

Rapporten

Geef een zoekterm op ( 91 resultaten )

Verfijn zoekresultaten

Topadvocaten Gezondheidszorg 2018: de top-10 algemeen

Zorgvisie Top-10 Advocaten Gezondheidszorg
Algeheel winnaar is Joris Rijken, advocaat bij AKD, geworden met een totaal van 182 stemmen. Gevolgd door zijn collega Klaas Meersma die 155 stemmen vergaarde.

De tien beste advocaten in de categorie Zorgvastgoed

Winnaar topadvocaten categorie
Timo Huisman van Loyens & Loeff voert de top-10 van de categorie Zorgvastgoed aan bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg. Morgen wordt de overall winnaar bekend.

Topadvocaten Gezondheidszorg: de tien beste in Ondernemingsrecht

Winnaar topadvocaten categorie
Naast een gedeelde eerste plaats in de categorie Regulatory, is Klaas Meersma van AKD in een tweede categorie als topadvocaat aangewezen: Ondernemingsrecht. Bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie in een bepaald rechtsgebied uitblinkt.

Aanbevelingen voor zorgkantoren: Wat kan er nog worden verbeterd?

Zorgkantoren ontwikkelen zich steeds verder tot zorgregisseur voor mensen die langdurige zorg nodig hebben. Tevens zetten zij de cliënt vaker centraal, blijkt uit onderzoek van het NZa. Desondanks staan zorgkantoren de komende tijd nog steeds voor belangrijke uitdagingen.

Topadvocaten gespecialiseerd in Arbeidsrecht en medezeggenschap

Winnaar topadvocaten categorie
Bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie in een bepaald rechtsgebied uitblinkt. Dit jaar is Ruud van der Mark van KBS advocaten de favoriet voor zaken op het gebied van Arbeidsrecht en medezeggenschap.

Twee advocaten delen de toppositie voor Aanbesteding en zorginkoop

Winnaar topadvocaten categorie
Bij de verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie de beste is in een bepaald rechtsgebied. Voor Aanbesteding en zorginkoop noemen zij het vaakst zowel Klaas Meersma als zijn collega Joris Rijken van AKD.

Topadvocaten in de nieuwe categorie IT-recht

Winnaar topadvocaten categorie
Dit jaar is een aparte categorie voor IT-recht ingeruimd bij de verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg. Naast een algemene winnaar kiezen de advocaten ook voor elke categorie de beste. Voor IT-recht kozen zij Wouter Koelewijn van Van Benthem en Keulen.

Ambulantisering ggz komt moeilijk van de grond

Schakelteam: beleid moet sneller
In de ggz lijkt een zeer lichte verschuiving plaats te vinden waarin intensieve ambulante zorg toeneemt en klinische zorg afneemt. Er zijn echter nog steeds veel zorgen over de kwaliteit van leven van mensen met ernstige psychische aandoeningen.

Topadvocaten Mededinging: nummers 1 en 2 van hetzelfde kantoor

Winnaar topadvocaten categorie
Eén stem meer dan zijn partner bij Maverick advocaten kreeg Diederik Schrijvershof als specialist in Mededingingszaken. Bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie in een bepaald rechtsgebied uitblinkt.

Mezzo: ‘Mantelzorg heeft wél een prijskaartje’

Mantelzorg kost geld
Een op de vijf mantelzorgers heeft moeite om de kosten van het mantelzorgen op te brengen. Dat blijkt uit een landelijk onderzoek van Mijnkwaliteitvanleven.nl onder ruim drieduizend mantelzorgers.

Verfijn de zoekresultaten