Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Reinier de Graaf breidt megacontract met Philips uit

Mark van Dorresteijn
Het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft heeft een grootschalig vijftienjarig contract met Philips afgesloten voor echografie. De nieuwe overeenkomst is een aanvulling op de bestaande meerjaren samenwerking die in september 2014 werd vastgelegd.
Reinier de Graaf breidt megacontract met Philips uit
Foto: Philips

Het contract is de meest omvangrijke overeenkomst voor echografie die Philips ooit tekende in Nederland. De nieuwe echosystemen worden vanaf mei van dit jaar in gebruik genomen.

Overeenkomst

De nieuwe overeenkomst geldt voor alle afdelingen en alle ziekenhuislocaties van de Reinier de Graaf Groep (RdGG), waaronder de nieuwe hoofdvestiging die in augustus van dit jaar wordt geopend. De overeenkomst betreft onderhoud en vervanging van alle echografiesystemen in het hele ziekenhuis. De nieuwste generatie echosystemen bieden een unieke combinatie van snelheid en een zeer hoge beeldkwaliteit. Ze zullen onder meer worden ingezet bij onderzoeken in de buikstreek, zwangerschapsonderzoeken, maar spelen ook een belangrijke rol bij de behandeling van reuma of tijdens de behandeling van mensen met hart- en vaatziekten met de nieuwste live 3D-technieken.

Uitbreiding samenwerking

De bestaande samenwerking tussen Philips en het Reinier de Graaf ziekenhuis wordt hiermee fors uitbreid. Die partnership biedt het ziekenhuis al snelle toegang tot de andere medische technologieën voor de diagnostiek en behandeling van patiënten, onderhoudsdiensten en innovatieve planning- en adviesdiensten om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Bijzonder uitgangspunt van de partnership is bovendien de sterke focus op het lange termijn optimaliseren van de bedrijfsresultaten van het ziekenhuis in een tijd dat de zorg sterk in beweging is. Daartoe speelt de partnership flexibel in op demografische en macro-economische ontwikkelingen en de veranderende vraag naar gezondheidszorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.