Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Reinier van Arkel over op PSYGIS Quarant

Annelies Vermeulen
De Reinier van Arkel groep is sinds afgelopen dinsdag met 1400 gebruikers integraal over op PSYGIS Quarant. PSYGIS Quarant vervangt PSYGIS 'classic'.
Reinier van Arkel over op PSYGIS Quarant

Hiermee is de Reinier van Arkel groep de eerste ggz-organisatie die PSYGIS heeft uitgezet en organisatiebreed het nieuwe EPD van PinkRoccade gebruikt.

Ggz-organisaties

In 2004 was de Reinier van Arkel groep de eerste ggz-instelling die in een bigbangscenario PSYGIS ‘classic’ integraal voor zorgadministratie en dossierverwerking ging gebruiken. Nu is de Reinier van Arkel groep wederom de eerste met PSYGIS Quarant. Naast Reinier van Arkel implementeren nog zeven grote ggz-organisaties PSYGIS Quarant.

PinkRoccade

Zeer recent heeft de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Elektronisch Patiënten Dossier GGZ, bestaande uit bijna veertig ggz-organisaties, besloten aan vier IT-ondernemingen de raamovereenkomst EPD ggz te gunnen. PinkRoccade is met PSYGIS Quarant een van de voorkeursleveranciers in dit traject. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Koppeling PSYGIS Quarant en Zorg voor Jeugd bij Reinier van Arkel

GGNet kiest voor PSYGIS Quarant

GGZ inGeest gaat over op Psygis Quarant

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.