Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Remmelzwaal verkoopt DearBytes aan KPN

Erik Remmelzwaal, CEO van DearBytes, kondigt aan dat KPN 100 procent van de aandelen overneemt. DearBytes wordt een onderdeel van KPN Security Services. DearBytes en KPN verwachten de transactie eind januari 2017 af te ronden. Financiële details worden niet bekend gemaakt.
Remmelzwaal.jpeg

DearBytes wordt onderdeel van KPN Security Services en blijft actief onder de naam DearBytes vanuit de vestigingen in Beverwijk en Den Haag. Bestaande klanten behouden de voor hen bekende contactpersonen en Erik Remmelzwaal blijft aan als directeur DearBytes. De ondernemingsraden van zowel KPN als DearBytes hebben een positief advies afgegeven voor de transactie. De aandeelhouders van DearBytes zijn in deze transactie begeleid door het team van Oaklins Netherlands.

Digitale dreigingen
DearBytes bestaat sinds 2001 en is met name de afgelopen jaren snel gegroeid. Het bedrijf telt 85 medewerkers en werkt aan uiteenlopende security-rojecten met klanten variërend in omvang van 50 tot 50.000 werknemers. Erik Remmelzwaal, CEO van DearBytes: ‘De Nederlandse markt vraagt in toenemende mate om oplossingen tegen digitale dreigingen zoals ransomware en phishing. Malware is zelfs digitale dreiging nummer één voor de Europese zakelijke markt en vormt voor bedrijven een significant risico voor continuïteit en reputatieschade. Wij helpen onze klanten al ruim vijftien jaar bij dit soort uitdagingen en hebben op basis daarvan een unieke en kwalitatief hoogstaande dienstverlening ontwikkeld. Nu is het moment om onze pragmatische aanpak, gericht op continue verbetering, verder in de Nederlandse markt uit te rollen. Onder de paraplu van KPN zijn wij optimaal gepositioneerd om nog beter in te spelen op wensen van onze klanten en zo onze missie voor een vrij en veilig internet waar te maken.’

KPN
Erik Ploegmakers, directeur KPN Security Services: ‘Met de overname van DearBytes versterken we onze leidende positie als de security service provider van Nederland. We zijn blij met de aanwinst van gedreven nieuwe collega’s die – naast hun ervaring en klantenbasis – veel nieuwe ideeën en expertise meebrengen. Beide bedrijven richten zich nadrukkelijk op de Nederlandse markt en hebben de gedeelde missie om ons land vrijer en veiliger te maken.’

Erik Remmelzwaal heeft een blog op Zorgvisie ICT. Lees het hier.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.