Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

René Denis toezichthouder bij Cello

René Denis treedt per 1 januari 2016 toe tot de raad van toezicht van Cello. Twee leden van de raad treden op die datum af, namelijk de heren Jos Blox en Arjan Deutekom. De raad van toezicht van Cello bestaat met de komst van René Denis voortaan uit vijf leden.
cello400.jpg

René Denis (61 jaar) werkt ruim veertien jaar bij Vilans, kenniscentrum voor langdurende zorg, in Utrecht. Daar houdt hij zich nadrukkelijk bezig met innovatie en transformatie. Vanuit diverse rollen (manager, adviseur, coach en onderzoeker) initieert en begeleidt hij op verschillende niveaus veranderingen in de langdurende zorg. Daarbij heeft hij nadrukkelijk aandacht voor de vertaalslag van bestuurlijk-strategisch denken naar de werkvloer, en andersom. René Denis is daarnaast bestuurslid van de stichting Denkbeeld, tijdschrift voor psychogeriatrie.

Toezicht
De raad houdt integraal toezicht op het beleid van Cello en op de algemene gang van zaken in de organisatie. Zo moeten jaarrekeningen en begrotingen van Cello door de raad worden goedgekeurd. Ook thema’s als kwaliteit en veiligheid staan hoog op de agenda van de raad. Daarnaast fungeert de raad als klankbord voor de bestuurders.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.