Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Rijnstate gaat van 750 naar 450.000 bedden

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Over tien jaar komen patiënten alleen nog naar ziekenhuis Rijnstate in Arnhem als de behandeling of controle thuis niet kan. Met die doelstelling maken het bestuur en de medische staf de digitale strategie concreet voor artsen en verpleegkundigen.
Hans Schoo: ‘Koplopers in Amerika laten zien dat patiënten in principe zes uur na een operatie weer naar huis kunnen. Waarom zouden we dat niet organiseren?’
Hans Schoo, lid raad van bestuur: ‘Koplopers in Amerika laten zien dat patiënten in principe zes uur na een operatie weer naar huis kunnen. Waarom zouden we dat niet organiseren?’
Premium

Zorgbestuurders zonder digitale strategie graven

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Zou het beroep van medisch specialist het eerste hoogwaardig professionele beroep worden dat volledig gedigitaliseerd gaat zijn? En wat doet dat ondertussen met de motivatie en vitaliteit van die professionals, die er ooit voor kozen om mensen beter te gaan maken?

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.