Rob Dillmann naar Isala

Rob Dillmann (55) is door de Raad van toezicht van het topklinische ziekenhuis Isala te Zwolle benoemd tot nieuwe voorzitter. Vanaf 1 april 2014 neemt hij de taken van de huidige voorzitter Marjanne Sint over. Rob Dillmann is tot april 2014 bestuursvoorzitter van het Zaans Medisch Centrum.
Rob Dillmann naar Isala

Voor hij in 2005 bestuursvoorzitter  werd bij het Zaans Medisch Centrum, was hij directeur bij de Orde van Medisch Specialisten. Tot 1999 was hij werkzaam in diverse functies bij de KNMG en als onderzoeker bij de VU in Amsterdam. Naast zijn bestuursfunctie is hij lid van diverse landelijke onderzoekscommissies naar patiëntveiligheid in de Nederlandse Ziekenhuizen. Dillmann is in 2012 uitgeroepen tot Zorgmanager van het jaar.

Uitdaging

Rob Dillmann over zijn nieuwe uitdaging bij Isala: ‘Isala is een prachtig ziekenhuis met een gezond toekomstperspectief. Ik kom graag samen met de uiterst betrokken professionals dat perspectief realiseren. Gezamenlijk voor topzorg, motiveert mij

0
47

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.