Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Rob Dillmann naar Isala

Rob Dillmann (55) is door de Raad van toezicht van het topklinische ziekenhuis Isala te Zwolle benoemd tot nieuwe voorzitter. Vanaf 1 april 2014 neemt hij de taken van de huidige voorzitter Marjanne Sint over. Rob Dillmann is tot april 2014 bestuursvoorzitter van het Zaans Medisch Centrum.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Rob Dillmann naar Isala

Voor hij in 2005 bestuursvoorzitter  werd bij het Zaans Medisch Centrum, was hij directeur bij de Orde van Medisch Specialisten. Tot 1999 was hij werkzaam in diverse functies bij de KNMG en als onderzoeker bij de VU in Amsterdam. Naast zijn bestuursfunctie is hij lid van diverse landelijke onderzoekscommissies naar patiëntveiligheid in de Nederlandse Ziekenhuizen. Dillmann is in 2012 uitgeroepen tot Zorgmanager van het jaar.

Uitdaging

Rob Dillmann over zijn nieuwe uitdaging bij Isala: ‘Isala is een prachtig ziekenhuis met een gezond toekomstperspectief. Ik kom graag samen met de uiterst betrokken professionals dat perspectief realiseren. Gezamenlijk voor topzorg, motiveert mij

0
60

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.