Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rode Kruis stelt sluiting zorghotels uit

Annelies Vermeulen
Vooralsnog sluit het Rode Kruis haar drie zorghotels nog niet. Dat heeft de ledenraad zaterdag tijdens de jaarlijkse ledenvergadering besloten.
Rode Kruis stelt sluiting zorghotels uit

Het Rode Kruis wil de komende tijd bekijken welke alternatieven er zijn voor het openhouden van de zorghotels. Voorwaarde daarbij is dat het alternatief kostendekkend moet zijn. In het voorjaar van 2012 buigt het Rode Kruis zich opnieuw over de toekomst van de zorghotels.

Structureel tekort

Het Rode Kruis wil de zorghotels sluiten om een structureel tekort op de begroting op te lossen. Het Rode Kruis benadrukt dat het doorgaat met het organiseren van vakanties voor mensen voor wie het anders moeilijk of onmogelijk is om op vakantie te gaan. Voor hen wil het Rode Kruis een bemiddelingsbureau opzetten. Dat zou dan in de toekomst vakanties reserveren bij andere vakantieaccommodaties of op het schip van het Rode Kruis. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

30.000 handtekeningen tegen sluiting zorghotels

Onrust bij Rode Kruis om zorghotels

Ab Klink toezichthouder Rode Kruis Ziekenhuis

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.