Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Roelof Jonkers verlaat Zorgbalans

Roelof Jonkers treedt 1 juni aan als voorzitter van de raad van bestuur van de Kwadrantgroep. Jonkers volgt daarmee interim-bestuurder Klaas Koops op, die op 1 april afscheid heeft genomen. Jonkers leidde sinds 2008 de veel geplaagde zorginstelling Zorgbalans.
Roelof Jonkers verlaat Zorgbalans

De Kwadrantgroep is een overkoepelende organisatie van diverse stichtingen en bedrijven in de extra- en intramurale zorg, kraamzorg, hulpmiddelen, revalidatie en jeugdgezondheidszorg. Jonkers heeft in zijn loopbaan verschillende bestuurlijke functies bekleed bij zorgorganisaties, zoals het Leids Universitair Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Sinds april 2008 heeft Jonkers Zorgbalans geleid als voorzitter van de raad van bestuur. Dat is een zorgaanbieder in de sector Verpleging, Verzorging & Thuiszorg in de regio Zuid-Kennemerland. Verder bekleedt de heer Jonkers diverse nevenfuncties bij zorgorganisaties. Het andere lid van de raad van bestuur van Kwadrantgroep blijft Chris Marsman. De bestuurders willen de samenwerking en synergie binnen de Kwadrantgroep versterken.

Klaas Koops

Klaas Koops verlaat de Kwadrantgroep na een periode waarin samen met medebestuurder Chris Marsman grote stappen zijn gezet in de verbetering van de organisatiestructuren binnen de Kwadrantgroep. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

KwadrantGroep in zee met Assist Zorg in Huis

Roelof Jonkers naar Zorgbalans

Zorgbalans onderzoekt incidenten Velserduin

Zorgbalans definitief uit De Binnenhaven in IJmuiden

Zorgmanager van het Jaar

Registreer u voor het congres Zorgmanager van het Jaar 2011 op 7 april.

6 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Deze man heeft Zorgbalans niet gebracht wat de organisatie nodig had, in die zin goed dat hij dat zelf inziet en vertrekt.
    In Friesland kan hij wel de regenteske bestuurder spelen die hij graag wil zijn, maar ook daar zal hij toch verbindingen moeten leggen en dat is niet zijn sterkste kant

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.