Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Roger van Boxtel over werken in de zorg

Bekijk een interview met bestuursvoorzitter Roger van Boxtel van Menzis over de uitkomsten van de Nationale Enquête 'Werken in de Zorg' van Menzis.

Klink schrikt van zorg-enquête

Minister Klink reageerde geschrokken op het onderzoek van Menzis, zo meldt de NOS. Hij benadrukt dat de zorg te maken krijgt met een groot personeelstekort. Personeel moet minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken, maar de minister wil daar geen extra geld voor uittrekken.

Lees meer:

Menzis pleit niet voor fuisie in Oost-Groningen

Menzis wil beter samenwerking Groningse ziekenhuizen

ActiZ sleept VWS, Achmea en Menzis voor rechter

Lentis neemt cliëntenraad mee naar Menzis

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Ik kan makkelijk 10 eenvoudige praktische vragen maken uit de verpleeg en ouderenzorg waarvan van Boxtel er nog niet een kan beantwoorden.
    Dat is het effect van al die zinloze helemaal niets bijdragende cursussen: Zegt iemand in een pak iets, dan is het waar en vertelt een zoon van een moeder uit een verpleegtehuis zijn 5 jaar lange ervaring, dan lult die of doet wel erg moeilijk. De zorg ten voeten uit.
    Trouwens hierboven staat: Actiz sleept Menzis voor de rechter, Zou je niet verwachten van een club waarvan de directeur precies weet hoe het moet en wat hoogste kwaliteit in de zorg is.

  2. Lees alle reacties
  3. Ben op mijn 40e in de zorg gegaan hou enporm van het werk. Was indertijd aangenomen voor 2 dagen en een ochtend. Draai nu 19 diensten op een rooster van 4 weken met 6 diensten per week. Niet normaal toch voor iemand van bijna 54!! ER wordt alleen rekening gehouden met jonge moeders, die krijgen precies wat ze willen. En dan willen ze personeel behouden in de zorg…….Ik werk ook nog bij een christelijke zorginstellng. Zijn alleen niet christelijk voor hun perwoneel.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.