Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Rol voor buitenlandse zorgprofessionals de rode loper uit’

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Steeds meer zorgorganisaties vissen in de internationale HR-vijver. Zo ook VariantZorg. ‘Ons doel is wederkerigheid', aldus directeur Christiaan Kaminski. 'De Indonesische collega’s leveren een belangrijke bijdrage aan de ouderenzorg en keren uiteindelijk met een hbo-v diploma en werkervaring terug naar hun land van herkomst.’ Wie wil blijven, is welkom.
Groepsfoto van de Indonesische zorgverleners bij VariantZorg. Foto: Bram Kemper
Premium

VariantZorg is een flexorganisatie in

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Op zich helmaal niet zo slecht, maar het is en blijft symptoombestrijding. De bestuurders van zorginstellingen weten exact wat er aan de hand is vanaf 1979 en weigerden, en weigeren, principieel samen met verpleegkundigen en verzorgenden de werkelijke oorzaken van te weinig handeen aan bed aan te pakken. Ik neem aan dat het zo te laten en buiten landse mensen aan te ttrekken, een en ander gewoon goedkoper is. Wanneer je de werkelijke oorzaken aanpakt gaat dat handen vol geld kosten een beroep veertig jaar laten verslonzen daar hoor je de bestuurders niet over en de werkelijke problemen aanpakken evenmin.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.