Röntgendokters lanceren landelijke diagnostiek-keten

De Röntgendokters hebben hun eerste locatie in Breda geopend. De ambitie is een landelijke keten voor eenvoudige diagnostiek in de eerstelijnszorg. ‘We onderscheiden ons met servicegerichtheid, kwaliteit en 25 procent lagere kosten’, zegt zorgondernemer Erik Schoones.
Erik-Schoones-450.jpg
Zorgondernemer Erik Schoones.

‘De eerste patiënten zijn al binnen’, zegt zorgondernemer Erik Schoones. Op 8 mei hebben De Röntgendokters hun eerste locatie in het centrum van Breda geopend. In het pand dicht bij de Grote Markt, met een eigen voorziening om te parkeren, kunnen patiënten terecht voor röntgenfoto’s, echo’s, hartfilmpjes, bloedonderzoek en onderzoek om de botdichtheid te bepalen. Het zijn de vijf onderzoeken die huisartsen het vaakst voorschrijven. ‘Patiënten kunnen hier binnenlopen nadat ze van de huisarts een verwijzing hebben gehad. Binnen twee uur hebben ze de uitslag. Ondertussen kunnen ze bijvoorbeeld hun boodschappen doen, want we zitten naast de AH.’

Lang wachten

2
244

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.