Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Ruckus Smart Wi-Fi steeds meer gebruikt in zorgsector

Annelies Vermeulen
Het Ruckus ZoneFlex Smart Wireless LAN (WLAN)-systeem wordt steeds meer gebruikt in ziekenhuizen. De draadloze infrastructuur ondersteunt ziekenhuizen in het toenemend gebruik van elektronische medische dossiers, communicatie met patiënten en snellere uitwisseling van patiëntgegevens.
Ruckus Smart Wi-Fi steeds meer gebruikt in zorgsector

Artsen, verpleegkundigen en administratieve medewerkers kunnen tegelijkertijd gebruikmaken van het Wi-Fi netwerk om de meest up-to-date informatie op te halen, zoals onderzoeksresultaten, röntgenfoto’s en andere patiënteninformatie.

Met Ruckus ZoneFlex zijn al verschillende ziekenhuizen, zorginstellingen en klinieken voorzien van een kwalitatief hoog en betrouwbaar netwerk, zowel in Amerika als daarbuiten. Voorbeelden hiervan zijn het Eastern Long Island Hospital (New York), Martin Memorial Health Systems (Florida) Seven Hills Hospital (India) en het Premier Medical Corporation and Hospedia (Engeland). (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Sitebezoekers Martini Ziekenhuis denken mee met internetstrategie

Afzonderlijke ziekenhuissystemen steeds meer geïntegreerd

Maasstad Ziekenhuis gaat informatiesystemen outsourcen

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.