Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Ruim 2 miljard nodig voor verduurzaming vastgoed’

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Voor het energiezuinig maken van vastgoed in de langdurige zorg is een bedrag nodig van meer dan 2,2 miljard euro. Dat heeft bureau HEVO berekend in een marktverkenning in opdracht van ABN Amro. Het onderzoek is gisteren gepresenteerd op het vastgoedcongres van Zorgvisie.
Verpleeghuis_ANP_Robin-van-Lonkhuijsen.jpg
Foto: ANP-Robin van Lonkhuijsen

Bij een kwart tot de helft

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. De kosten van vastgoed investeringen staan in relatie tot de totale te verwachten inkomsten. Een integrale zorgvisie (toevallige woordkeuze) kan een voeding aantonen welke activiteiten de komende jaren tot verschuivingen leiden. Bij meerdere klanten hebben we kunnen aantonen dat bepaalde investeringen nooit terugverdiend kunnen worden, terwijl wel renderende activiteiten financieel geblokkeerd zouden worden. Vastgoed is een essentieel fundament, het proces om de (toekomstige) doelgroep te bedienen, moet leidend zijn in de keuzes. In de praktijk is veel meer mogelijk met vastgoed, als je breder durft te kijken!
   Michel Bouquet, TallKing Results

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.