Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rulkens bestuurvoorzitter Vitalis WoonZorg Groep

Op 1 april 2008 neemt Léon J.J. Rulkens (1954) het voorzitterschap op zich van de raad van bestuur van de tot Vitalis WoonZorg Groep behorende stichtingen in Eindhoven. Hij volgt op die datum John Bergs op.

Vitalis WoonZorg Groep ontwikkelt en exploiteert seniorenhuisvesting in combinatie met een breed diensten- en zorgpakket (zowel sociale als residentiële woonzorgappartementencomplexen en verpleeghuizen) in Zuid-Nederland met locaties in Breda, Eindhoven, Heerlen en Helmond.

Voordat Léon Rulkens op 1 januari 2005 in dienst trad als bestuurslid van de Vitalis Zorg Groep was hij werkzaam als openbaar accountant en bijna vijftien jaar partner van Ernst & Young Accountants.

Expansie

Gezien de, door de vergrijzing toenemende vraag naar een kwalitatief sterk woon-welzijn-zorgconcept is het Vitalis-beleid gericht op forse expansie in de Zuidelijke Nederlanden. In dit kader past ook de beoogde alliantie met Thebe Tilburg en Zorggroep Noord- en

Midden-Limburg in Venlo.Het balanstotaal van Vitalis WoonZorg Groep bedraagt circa € 350 miljoen en de omzet circa € 125 miljoen. Bij Vitalis werken ruim 2.500 medewerk(st)ers en 950 vrijwilligers. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook wie is wie in de zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.