Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Ruwaard van Putten niet zelfstandig verder

Het Ruwaard van Putten gaat definitief niet door als zelfstandig ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft vandaag een intentieverklaring getekend met het Maasstad Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. De intentie is dat het Ruwaard van Putten verder gaat als satellietziekenhuis.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Ruwaard van Putten niet zelfstandig verder

Zorgverzekeraars CZ en Achmea zijn bereid om financiële afspraken te maken met het Ruwaard zodat het ziekenhuis de transitieperiode kan overbruggen. De vraag hoe de reorganisatie precies zal uitpakken wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2013 beantwoord. Dan wordt het onderzoek naar de samenwerkingsmogelijkheden afgerond.

 

Alles mogelijk 
Volgens woordvoerder Nadia Haïfi is veel mogelijk. ‘Dat personeelsleden in andere ziekenhuizen gaan werken of hun baan verliezen behoort tot de mogelijkheden. Maar hoe en wat precies is nu nog niet bekend. De manier van samenwerken en hoe we precies de zorg gaan concentreren wordt nu onderzocht. Het is in ieder

0
24

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.