Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Samenwerking Riagg Rijnmond en GGZ Delfland

Riagg Rijnmond en GGZ Delfland gaan in onderlinge samenwerking plannen ontwikkelen en uitvoeren op het gebied van psychiatrische zorg en daarbij behorende maatschappelijke dienstverlening. Daartoe hebben Jos Lamé, raad van bestuur van Riagg Rijnmond, en Iris Bandhoe, lid raad van bestuur GGZ Delfland, een intentieverklaring getekend.

Een van de belangrijkste doelen van de intentieverklaring is om het zorgaanbod in de regio’s en aangrenzende gebieden beter aan te laten sluiten bij de (hulp)vragen van patiënten en partners in de zorgketen. Dit zal onder andere gedaan worden op het gebied van preventie, bij depressieve stoornissen, ouderen- en jeugdpsychiatrie, psychotische stoornissen, psychotherapie, het transcultureel aanbod en werkgerelateerde psychische klachten. Waar noodzakelijk zal gezamenlijk nieuw zorgaanbod worden ontwikkeld aan de hand van de (hulp)vraag. (ZorgKrant.nl)

Lees ook:

Riagg Rijnmond dreigt Wilders met rechter

Riagg in verweer tegen rapport ‘Maasmeisje’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.