Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Schippers mikt op reserves verzekeraars

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Minister Schippers verwacht dat de zorgverzekeraars 2 miljard euro van hun reserves inzetten om de ziektekostenpremie voor volgend jaar laag te houden.
Schippers.Edith.anp Remko de Waal.jpg
Foto: ANP/Remko de Waal
Premium

De gezamenlijke zorgverzekeraars zetten daar

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Nu een ieder een beetje de Militaire Historie onder de knie begint te krijgen; immers de ouderenzorg het Srebrenica van de zorg, grijpen we door naar het fenomeen dat de Krijgsmacht op slopershoogte bracht ; vredesdividend.
   Met een vergelijkbaar mechanisme, meer opdrachten , minder uitrusting en minder uitgeruste manschappen.
   Ook hier een onderbetaalde werkvloer ( op een enkele uitzendkracht van €120.000 bruto per jaar na , nota bene een niveau 4) en voor de zorg als toetje een cascade aan interne en externe toezichthouders en financiers. Opvallend is wel dat de kilheid uit de inspectie is geraakt na de door de hyperige politici geforceerde lijst ,zijn beperkingen blijkt te kennen.
   Misschien moet de immer opgewekte Minister eerst eens met de DNB en de zorgverzekeraars bijpraten om vervolgens de omvang van het basis pakket eens tegen het licht te houden.
   Zie uit naar de entree van de 9 maanden geleden aangekondigde lekeninspecteurs. Ik ben daar somber over. Een rondgang mijnerzijds langs electromagnetische bakens en flexbureaux toonde een totaal verdampte belangstelling voor dit fenomeen. Overigens ook van de zijde van de diverse initiatief nemende partners.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.