Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Sint Franciscus het beste Zuid-Hollandse ziekenhuis

Het Sint Franciscus Gasthuis heeft de ‘Dr. Yep Award’ ontvangen voor het beste ziekenhuis van Zuid-Holland. Volgens John Lebbink, neuroloog en initiatiefnemer van de Dr. Yep-gids, scoort het Sint Franciscus Gasthuis hoog op de kwaliteit van zorg, faciliteiten, service, transparantie en kwaliteit van de website.
Sint Franciscus het beste Zuid-Hollandse ziekenhuis

In de Dr. Yep-lijst van de dertig beste ziekenhuizen van Nederland bezet het Sint Franciscus Gasthuis de vijfde plaats. De hoge waardering van de Dr. Yep-gids is in lijn met de resultaten van het patiënttevredenheidsonderzoek, de Gastvrijheidszorg met sterren en de Beste Werkgeverslijst van 2010. Dr. Yep is een nieuwe zorggids voor patiënten en zorgconsumenten om hen te helpen kiezen in de gezondheidszorg.

Verheugd

Henk Gerla, bestuursvoorzitter van het Sint Franciscus Gasthuis: “Wij zijn zeer verheugd met deze Dr. Yep Award, een waardering die aansluit bij onze ambitie om als topklinisch ziekenhuis op een gastvrije wijze hoogwaardige zorg te bieden.”

Lees meer:

ZonMw levert bijdrage aan zorggids Dr. Yep

Sint Franciscus Gasthuis start persoonlijke voorlichtingssite voor dialysepatiënten

Sint Franciscus werft met volgauto’s

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Van Harte Gefeliciteerd met deze onderscheiding. Het is een jong initiatief in de Zorg , maar verdient zeker een Pluim in de Zorg. Cliententevredenheid vind ik het allerbelangrijkste in de Zorg. Daar kun je als ZorgInstelling mee scoren in Kwaliteit. Het is zeker ook je bestaansrecht. Nogmaals van Harte en ga op deze weg door.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.