Slingeland en Mediq lanceren e-healthplatform diabetici

Het Slingeland Ziekenhuis, verzekeraar ONVZ en hulpmiddelenconcern Mediq presenteren deze week DiaCare. Dat is een zorgprogramma met een beveiligd e-healthplatform, een app en educatiemateriaal voor diabetici.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
DiaCare_App400.jpg

Met DiaCare kunnen kunnen mensen met diabetes een bloedglucosemeter kiezen die gemeten bloedwaarden automatisch naar het platform stuurt. Daarna krijgen ze inzicht en direct feedback, stellen de partijen, waardoor het leven met diabetes een stuk eenvoudiger moet worden.
Volgens Marco Verhofstadt, directeur Mediq Direct Diabetes, is Mediq DiaCare in nauwe samenwerking met het Slingeland en ONVZ tot stand gekomen. ‘We testen al maanden met de zorgoplossing in het ziekenhuis. De testgroep bij het ziekenhuis is inmiddels uitgebreid tot 120 patiënten. Het gaat niet om mensen die in het ziekenhuis liggen, maar om mensen met diabetes die onder controle staan bij

0
534

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.