Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Slotervaartziekenhuis sluit contract met Menzis

Het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam heeft met zorgverzekeraar Menzis een inkoopcontract afgesloten voor 2013. Gesprekken met zorgverzekeraars Coöperatie VGZ en CZ verlopen "voorspoedig", zo laat het ziekenhuis weten.
Slotervaartziekenhuis sluit contract met Menzis
Foto: ANP

Bestuursvoorzitter Aysel Erbudak: ‘Iedereen die nu weg wil bij Achmea, kan tussentijds overstappen naar een andere verzekeraar. Dat geldt niet alleen voor de patiënten van het Slotervaartziekenhuis, maar iedereen die het niet acceptabel vindt dat Achmea de polisvoorwaarden eenzijdig heeft gewijzigd.’ Erbudak zegt dat ze dit door “hele goede advocaten” heeft laten uitzoeken.

Ondersteunen bij overstap

Het Slotervaartziekenhuis hoopt de gesprekken met zorgverzekeraars CZ, Coöperatie VGZ en Multizorg binnen afzienbare tijd af te ronden. Deze verzekeraars hebben hier samen ruim dertig procent marktaandeel. Het Slotervaartziekenhuis zegt patiënten die willen overstappen, te zullen ondersteunen. Daarnaast blijft het eerdere aanbod aan Achmeaverzekerden

9
22

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.