Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Sorgdrager klaar met onderzoek naar Inspectie

Voormalig D66-minister Winnie Sorgdrager is klaar met haar onderzoek naar de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Ze keek naar de afhandeling van 25 complexe dossiers door de inspectie, zoals bijvoorbeeld de problemen met de Franse PIP-borstimplantaten.
Sorgdrager klaar met onderzoek naar Inspectie

Sorgdrager presenteert haar bevindingen maandagmiddag. Ook Koos van der Steenhoven brengt dan de resultaten van zijn onderzoek naar buiten. Hij keek of de IGZ in staat is in de toekomst goed toezicht te houden.

Misstanden

Minister Edith Schippers (Volksgezondheid) wil met het onderzoek de onderste steen boven krijgen over vermeende misstanden bij de inspectie. (ANP / Beeld ANP Robert Vos)

Lees meer:

Villa De Luchte krijgt slecht rapportcijfer van de IGZ

IGZ: Transparantie bij nacholing specialisten

IGZ en Chinese collega inspecteren samen medicijnen

2 REACTIES

  1. Wedden dat Sorgdrager positief is over de IGZ ondanks de voortdurende misstanden en vooral inactiviteit van de IGZ. Zij heeft haar dik contract weer binnen. Een goede inspectie gaat onaangekondigd her en der kijken hoe men onze troosteloze en trieste patienten behandelt. Vanmorgen nog: “Ik zie je nooit meer in de recreatiezaal, lekker een bakje drinken”. “Zou ik wel willen maar ik val bij elke stap, ik zit voortaan in de rolstoel (97) en niemand brengt mij naar beneden”. “Dat is niet zo mooi”. “Ja en van de hele dag krijg ik niet eens koffie!!. Laatst wilde ik zelf brutaal lopen, en ik val, duurde het tot ’s avonds 10 uur voordat er van 14.00 u iemand binnenkwam!! “Die oorkonde (award bedoelt ze) die beneden hangt, hebben ze gekocht, want ik ken niemand (ik zit hier 12 jaar) die ooit gevraagd is hoe die het hier vindt!!

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.