Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

St. Anna Zorggroep kiest voor e-HRM-oplossing AFAS

Mark van Dorresteijn
De St. Anna Zorggroep uit Geldrop en Eindhoven heeft gekozen voor de e-HRM-oplossing van AFAS. De zorggroep, met ruim 2100 medewerkers, gaat per januari 2013 aan de slag met de software.
St. Anna Zorggroep kiest voor e-HRM-oplossing AFAS

Rianne Bressers, medewerker projecten afdeling P&O: ‘Wij waren al enige tijd op zoek naar een oplossing waarmee we de afdelingen P&O en Salarisadministratie nog efficiënter konden inrichten. Dan zoek je ook een systeem dat past bij deze tijd en ons tegelijkertijd in staat stelt fors te besparen op indirecte kosten. Na een uitgebreide selectie is AFAS Software als winnaar uit de bus gekomen.’ Ruud Ermens, projectmanager St. Anna Zorggroep, vult aan: ‘De ervaring van de softwareleverancier in de zorgsector speelde een belangrijke rol. Ook een naadloze integratie met het dienstroosterplanningsysteem en onze bestaande ERP-omgeving vormden een absolute eis. We zien de samenwerking vol enthousiasme en vertrouwen tegemoet. In januari 2013 willen we volledig operationeel zijn.’

AFAS

In de afgelopen drie jaar behaalde AFAS in de zorgsector een aandeel van ruim 40 procent. Op dit moment werkt de softwareleverancier voor 31 VVT-instellingen, 17 organisaties in de gehandicaptenzorg en 16 instellingen in de geestelijke gehandicaptenzorg.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: St. Anna Zorggroep )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.