Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Steven Han in bestuur Zorggroep Almere

Mark van Dorresteijn
Steven Han is per 1 november 2015 benoemd tot lid van de raad van bestuur van Zorggroep Almere. Vanaf die datum vormt hij samen met de op 1 juni aangetreden Lidy Hartemink de nieuwe raad van bestuur van Zorggroep Almere. De benoeming geldt voor drie jaar.
Steven Han Zorggroep Almere
Steven Han - Foto: Zorggroep Almere

Han vervangt Jos Stienen die met pensioen gaat en op 11 november afscheid neemt als voorzitter van de raad van bestuur. Hartemink neemt vanaf dat moment de voorzittersrol over.

Nieuw bestuur

De nieuwe raad van bestuur wacht een boeiende opdracht. De gezondheidszorgorganisatie staat aan de vooravond van veranderingen die mede zijn ingegeven door externe omstandigheden. Zorggroep Almere is op weg om compacter te worden door keuzes te maken met betrekking tot het aanbod van diensten en producten.

Ervaring Han

Steven Han heeft aanzienlijke ervaring opgedaan met omvangrijke transitieprojecten. Tot zijn aantreden als lid van de raad van bestuur van Zorggroep Almere geeft hij in opdracht van zeven zorginstellingen leiding aan de totstandkoming van een gezamenlijk laboratorium. Eerder was hij bedrijfskundig manager zorg in het BovenIJ ziekenhuis en commercieel manager in Tergooiziekenhuizen.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.