Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tech nieuwsbrief voortaan van de redactie van Zorgvisie én Skipr

Al jaren brengen wij u via verschillende kanalen een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie in de zorg. Of het nu gaat om epd’s, wetgeving, AI, pgo’s of robotisering, u kunt het allemaal terugvinden op de platformen van Skipr en Zorgvisie of in het Zorgvisie Tech magazine.
Cloud Technology Concept: Cloud Whis Key On Digital Background
© Maksim Kabakou / stock.adobe.com

Onze nieuwsbrief met artikelen op het gebied van technologie in de zorg heette tot voor kort de Zorgvisie Tech nieuwsbrief. Daarin stond al een overzicht van de laatst verschenen tech-artikelen van Skipr. Om u voortaan nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij op de redactie van Skipr en Zorgvisie deze nieuwsbrief omgedoopt tot Tech, gemaakt door de redactie van Skipr en Zorgvisie. Hierdoor kunnen wij u nog beter laten zien wat er speelt en wat het laatste nieuws is.

Een nieuwe naam, een vernieuwd jasje, maar nog altijd dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent. Veel leesplezier toegewenst!

Simon Broersma

Hoofdredacteur
Skipr/Zorgvisie/Qruxx

PS: Aanmelden voor Tech, gemaakt door de redactie van Skipr en Zorgvisie kan hier

© Maksim Kabakou / stock.adobe.com

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.