Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Thebe en McKesson werken samen

Annelies Vermeulen
Thebe Catering en Maaltijdservice en McKesson Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij Thebe haar volledige voedingsadministratie gaat ondersteunen met de producten FoodCare en FoodCare Web van McKesson.
Thebe en McKesson werken samen

Thebe en het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout zijn overeengekomen dat Thebe met ingang van 1 januari 2011 de centrale keuken van Amphia, overneemt. Amphia en Thebe hebben elkaar kunnen vinden omdat de kosten van de centrale keuken voor Amphia te hoog werden.

Maaltijd bestellen

De McKesson Foodcare en FoodCare Web-applicaties zijn geschikt voor de volledige logistieke afhandeling van een maaltijdservice. De Foodcare Web-applicatie biedt de klant, patiënt of cliënt de mogelijkheid om online zijn of haar maaltijd te bestellen. Naast het bestellen van de maaltijden bestaat voor organisaties de mogelijkheid producten bij de online supermarkt te bestellen. De logistieke en financiële afhandeling vindt vervolgens plaats met FoodCare. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Thuiszorgorganisatie Thebe neemt ziekenhuiskeuken over

McKesson ontwikkelt EPD-app voor iPhone en iPad

Samenwerking Logis.P en McKesson Nederland

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.