Thuisarts wint juryprijs Health app award 2015

De app Thuisarts heeft de juryprijs van de Health app award 2015 gewonnen. Deze prijs is vanmiddag uitgereikt op het congres Digitale ontwikkelingen in de zorg. Het publiek heeft gestemd voor de app Behandelpad. Daarnaast heeft de jury besloten een extra award uit te reiken aan Skip a beat.
Thuisarts wint juryprijs Health app award 2015

De Health app award 2015 is een initiatief van Nictiz en Mobile Doctors. Het is de vierde maal dat de award is uitgereikt. Eerdere winnaars waren ipPlaslijst, Huidmonitor, Moet ik naar de dokter, Constamed en de EHBO-app.

Thuisarts

Thuisarts, een app van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) is volgens de jury bewezen effectief. Dat het draagvlak onder de beroepsgroep zo groot is vindt de jury een sterk punt, zo licht André Rouvoet voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland en juryvoorzitter toe bij de uitreiking van de Health app award 2015. ‘Hieruit kunnen we opmaken dat apps bij de dagelijkse praktijk van

0
29

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.