Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Thuiszorg Service Nederland doet zich voor als STN Zorg

Thuiszorg Service Nederland (TSN) aast in de gemeente Leidschendam-Voorburg op klanten van het failliete STN Zorg. Dat terwijl TSN in deze gemeente helemaal geen Wmo-contract heeft. Dat schrijft de gemeente vandaag op haar site.
Thuiszorg Service Nederland doet zich voor als STN Zorg

Klanten die in Leidschendam-Voorburg thuiszorg kregen van het failliete STN Zorg, worden schriftelijk benaderd door TSN. De gemeente schrijft op haar site dat burgers niet moeten denken dat TSN hetzelfde is als STN Zorg. “De gemeente Leidschendam-Voorburg distantieert zich volledig van deze misleidende brief en werkwijze. De berichtgeving is onjuist aangezien de gemeente geen contract heeft met TSN.”

Gedupeerde klanten

Thuiszorgaanbieder STN Zorg is op 21 december failliet gegaan. Zes andere gecontracteerde zorgaanbieders hebben de tachtig gedupeerde klanten overgenomen. “Alle klanten zijn inmiddels geïnformeerd”, aldus Leidschendam-Voorburg. “Voor de gemeente staat voorop dat de kwaliteit van de hulp bij het huishouden gewaarborgd blijft en dat bij voorkeur zorg wordt verleend door dezelfde persoon.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Strijd om thuiszorg in Twente tussen TSN en Tzorg

TSN rectificeert advertentie over Vitras/CMD

Zorgverlener STN Zorg failliet verklaard

TSN en Aveant winnars Utrechtse aanbesteding

1 REACTIE

  1. De Stichting Thuiszorg Nederland (STN) is failliet. De stichting bood onder meer in Zuid-Holland thuiszorg aan. Het hoofdkantoor was gevestigd in Zoetermeer.
    De zorgaanbieder had een schuld van ruim 6 miljoen euro. Bij de instelling werkten ruim 1100 mensen. Het merendeel van het personeel is overgenomen door het bedrijf Thuiszorg Service Nederland. Voor driehonderd mensen is er geen functie meer.
    De zorg voor de ruim 3000 cliënten van Stichting Thuiszorg Nederland is door de overname van Thuiszorg Service Nederland gegarandeerd. De curator van de failliete zorginstelling is nog bezig met de afwikkeling van de zaak.
    12 april 2010
    TV west

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.