Toezichthouder HWW Zorg ontslaat bestuurder Van Atteveld

De raad van toezicht van Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW Zorg) heeft zijn bestuursvoorzitter Lettie van Atteveld aan de kant gezet. Van Atteveld, die eerder het voormalige Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse leidde, is naar de rechter gestapt om haar ontslag aan te vechten.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Lettie van Attenveld.jpg

De instelling HWW Zorg verleent thuiszorg en verpleeghuiszorg  in Den Haag. Van Atteveld trad in 2011 aan als bestuursvoorzitter. In februari van dit jaar is ze door de raad van toezicht op non-actief gesteld en inmiddels is haar ontslag aangevraagd. Consultant Ed van Cortenberghe is benoemd als interim-bestuurder.

Van Atteveld vecht ontslag aan
Lettie van Atteveld, die eerder het voormalige Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse leidde, eiste dinsdag bij de Haagse rechtbank dat haar ontslag wordt teruggedraaid. ‘Het is totaal onduidelijk waarom ze weg moet’, zei haar advocaat tijdens het kort geding. Met een winst van 3 miljoen euro

0
157

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.