Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ton Hanselaar bestuursvoorzitter Pantein

Ton Hanselaar is benoemd als voorzitter van de raad van bestuur van Pantein. Hij start de eerste maand van 2011 en volgt de huidige bestuursvoorzitter Ton Kessels op.
Ton Hanselaar bestuursvoorzitter Pantein

Ton Hanselaar is 57 jaar en was vanaf 2002 tot nu algemeen directeur van KWF Kankerbestrijding. Pantein kiest voor een driehoofdige raad van bestuur. Naast Hanselaar zit daar Ruud Verreussel in. Met het vertrek van Wouter van Soest per november is er nog een vacature in de raad van bestuur van Pantein. Het is de bedoeling dat de raad in februari van het komende jaar compleet zal zijn.

St. Radboud

Sinds 1992 vervulde Ton Hanselaar tevens meerdere managementtaken binnen het Instituut Pathologie van het UMC St. Radboud. Hij heeft nationaal en internationaal vele bestuurlijke, wetenschappelijke en vertegenwoordigende functies uitgeoefend, waaronder bij de WHO op het terrein van preventie van kanker. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Maasziekenhuis Pantein laat Philips voor technologie zorgen

Samenwerking Vivent en Pantein in kraamzorg

Pantein en Mooiland fuseren

Pantein krijgt ruim half miljoen subsidie

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 zijn weer gestart. Meer over de procedure..

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.