Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Topadvocaten 2018: stemronde sluit op 5 oktober

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
De stemronde voor de Zorgvisie-verkiezing ‘Topadvocaten gezondheidszorg 2018’ loopt op zijn eind. Er zijn al heel veel stemmen binnen van advocaten die op de genomineerde kandidaten hebben gestemd.
Vraagteken Fotolia
Foto: Fotolia

Iedereen die wel een formulier heeft ontvangen maar nog niet heeft gestemd, kan nog tot en met vrijdag 5 oktober zijn of haar stemmen uitbrengen. Volgende week gaan we aan de slag met de analyse van de resultaten.

Topadvocaat gezondheidszorg

Vorig jaar was Mieke de Die ‘Topadvocaat gezondheidszorg 2017’. Zij kreeg 78 van de in totaal 1698 uitgebrachte stemmen. De Die volgde Jaap Sijmons op die de winnaar was van de verkiezing van 2015. Op nummer twee vorig jaar stond Joris Rijken, van AKD, op de voet gevolgd door Klaas Meersma, eveneens werkzaam bij AKD. Willemien Bischot van Van Doorne Advocaten stond op plaats vier. Op plaats vijf stonden ex aequo Tom van Helmond van Loyens & Loeff Advocaten en Jaap Sijmons van Nysingh advocaten.

Winnaar

Dit jaar is er een nominatieronde ingelast die liep tot 12 september. Tijdens deze ronde konden advocaten elkaar nomineren voor een plek op de shortlist. Daarna kon op deze kandidaten worden gestemd. Per categorie wordt een top vijf samengesteld. Uiteindelijk wordt degene die in totaal de meeste stemmen krijgt de winnaar van dit jaar.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.