Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Twee nieuwe toezichthouders bij Diabetes Fonds

Mark van Dorresteijn
Geert van der Horst en Tini Hooymans zijn per 1 september benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Diabetes Fonds.
Twee nieuwe toezichthouders bij Diabetes Fonds

Van der Horst is verantwoordelijk voor de portefeuille patiëntenbelang en zal ook deel uitmaken van de Audit Commissie van de raad van toezicht. Hooymans is verantwoordelijk voor de portefeuille wetenschap. Van der Horst en Hooymans volgen Paul Vergeer en Eduard Klasen op na afloop van hun zittingstermijn van acht jaar.

Van der Horst

Geert van der Horst, die voor deze functie is voorgedragen door de Diabetesvereniging Nederland: ‘Het Diabetes Fonds is in mijn ogen bij uitstek de organisatie die in staat is om de genezing van diabetes dichterbij te brengen. Graag draag ik vanuit mijn persoonlijke belevingswereld  bij aan een evenwichtige aansluiting tussen patiëntperspectief en zorgvuldige besteding van beschikbare gelden. Vanuit mijn professie draag ik graag  bij  aan de organisatorische borging van een toekomstbestendige ontwikkeling van het Diabetes Fonds.’

Hooymans

Tini Hooymans:  ‘Het Diabetes Fonds investeert in onderzoek naar de oorzaken en het oplossen van diabetes. Daarmee is het Diabetes Fonds van groot belang voor mensen met diabetes. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond wil ik graag een bijdrage hieraan leveren.’

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.