UBER van de care biedt virtueel hoofdkantoor

Zorgprofessionals die een eigen zorgbedrijf willen beginnen, als zzp’er aan de slag willen of zich tijdelijk willen laten detacheren, lopen tegen allerlei obstakels aan. Ze hebben bijvoorbeeld geen ecd, geen WTZi-erkenning of functionerend kwaliteitssysteem. Stichting Verbinden-met-zorg biedt hiervoor met het ict-platform PlatformVmZ een oplossing.
uberr400.jpg

‘Ook al klinkt het als een cliché, we zijn de UBER van de care’, zegt partner Harry Woldendorp van Stichting Verbinden-met-zorg, de organisatie achter het online platformVmZ dat sinds 1 januari van dit jaar in de lucht is. ‘Ons platform ondersteunt zelfstandig opererende zorgprofessionals, of dat nu zzp’ers zijn, startende zorgondernemers of mensen die zich willen laten detacheren. Je kunt via een eigen portaal op ons platform het cliëntencontact doen. Alle juridische en technische zaken die van zorgverleners vereist worden in dit stelsel, nemen wij verder over. Zo heeft het platformVmZ niet alleen een WTZi-erkenning, we bieden ook het ecd

2
284

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.